Over NeorniPharma

Preventief maatwerk voor vogels

Bij NeorniPharma vindt u vogelproducten voor alle facetten van de vogelsport. Wij ontwikkelen kwaliteitsvolle producten voor de complete verzorging van uw dier. Voor elke dag, en voor grote momenten zoals de kweek, de broedperiode, de rui en de rust. Wij bieden ook ondersteuning bij belangrijke prestaties zoals vluchten, shows en wedstrijden. Bij NeorniPharma streven we altijd naar de beste oplossing op lange termijn. Wij zoeken continu naar alternatieven voor antimicrobiële middelen om het risico op resistentie te beperken. Al onze producten en preparaten zijn bovendien geconcentreerd voor een langer en zuiniger gebruik. Dankzij onze huiseigen recepten bent u steeds zeker van een exclusief product.

Kennis uit het veld

NeorniPharma vindt haar oorsprong in het professionele pluimvee en heeft een sterke wetenschappelijke basis. Al onze producten zijn ontworpen door dierenartsen met een uitgebreide ervaring in het professionele circuit. Naar aanleiding van deze ervaring ontstond het idee om deze kennis in te zetten voor het particuliere circuit en werd NeorniPharma in het leven geroepen. Met succes, want vandaag is NeorniPharma een gevestigde waarde in binnen- en buitenland. Vakkennis is een van onze belangrijkste pijlers en wij geloven stellig in een samenwerking met ‘het veld’. Daarom onderhouden wij een nauw contact met kwekers en dierenartsen en zetten we sterk in op klinisch onderzoek. Dankzij deze unieke wisselwerking beschikken we over een uitgebreide expertise en kunnen we snel en efficiënt inspelen op de noden van uw vogels.

Kwaliteit en innovatie

NeorniPharma is een jonge Belgische onderneming met veel ambitie. Onze kracht ligt in onze drang naar vernieuwing. Wij willen onze klanten snel kunnen helpen en de beste oplossingen bieden. Daarom zijn we constant op zoek naar nieuwe inzichten binnen de ornithologie en willen we steeds verbeteren. Dankzij deze innovatieve aanpak en verfrissende visie kunnen wij onze klanten de allerbeste kwaliteit bieden. Wij willen de dieren van onze klanten in topconditie brengen en goede resultaten stimuleren. Want als uw dieren in goede gezondheid verkeren, bent u als kweker zeker van een succesvolle kweek, een perfecte rui en een topprestatie tijdens de vlucht. Neem contact op met ons voor advies op maat.

Wij ontwikkelen constant nieuwe producten. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws.