Freddy & Yoran De Waegeneer worden NeorniPharma-ambassadeurs

10/09/2020 - 16:47

NeorniPharma stelt met trots haar nieuwe ambassadeurs voor: Freddy & Yoran De Waegeneer

Freddy & Yoran zijn ambitieuze en succesvolle Belgische kwekers die zowel in binnen- als buitenland gekend zijn om hun major putters. Jaar na jaar leveren ze vogels af van de allerhoogste kwaliteit. Dankzij hun toewijding en 45 jaar ervaring zijn ze een gevestigde waarde in de wereld van de major putters.

Voor de verzorging van hun vogels rekenen vader & zoon op de producten en programma’s van NeorniPharma. Het feit dat professionele topkwekers als Freddy & Yoran op onze producten vertrouwen, geeft ons een boost om te blijven ontwikkelen en verbeteren. Want enkel met oog voor detail en zin voor perfectie behaal je succes in de wereld van de major putters.

Als gloednieuwe NeorniPharma-ambassadeur zullen Freddy & Yoran hun ervaringen en kennis delen met ons. Dit geeft ons de kans om onze producten bij te stellen en te perfectioneren. Daarnaast delen ze hun expertise ook met hun klanten en geven ze persoonlijk advies over ons gamma.

Samen met Freddy & Yoran De Waegeneer streven wij bij NeorniPharma naar gezonde en sterke vogels die perfect voorbereid zijn op een succesvolle kweek.

Hieronder vind je enkele foto’s van ons ‘ambassadeursbezoek’. De putters waren volop in de rui, maar daarom niet minder indrukwekkend.

Meer weten over Freddy & Yoran De Waegeneer of interesse om een major aan te schaffen? Bezoek hun website exclusive.majorputters.com voor info, foto’s en video’s van topklasse majors. U vindt hen ook terug op Facebook (Our Carduelis Carduelis, Yoran De Waegeneer, Freddy De Waegeneer).

Over de NeorniPharma-ambassadeurs

Wie zijn de NeorniPharma-ambassadeurs?

NeorniPharma-ambassadeurs zijn ervaren topkwekers die vertrouwen op de producten en programma’s van NeorniPharma. Als tevreden gebruikers geven zij op hun beurt advies over onze producten aan collegakwekers en liefhebbers.

NeorniPharma: producten voor kwekers door kwekers

Een goedkeuring van een topkweker is voor ons het meest waardevolle keurmerk. Daarom testen onze ambassadeurs nieuwe producten en zetten zij hun kennis en expertise in voor het verbeteren van ons gamma. Zo kunnen we inspelen op de noden van onze klanten en producten van de allerbeste kwaliteit ontwikkelen. Samen met onze ambassadeurs tillen we de NeorniPharma-producten naar het hoogste niveau.

Interesse om een NeorniPharma-ambassadeur te worden? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Freddy & Yoran De Waegeneer worden NeorniPharma-ambassadeurs
Freddy & Yoran De Waegeneer worden NeorniPharma-ambassadeurs